DIRECT CLEANING SERVICE B.V., het schoonmaakbedrijf in Naaldwijk en omgeving

Professionele schoonmaak diensten voor Horeca, Industrie, bakkerij of kantoor. betaal nooit teveel.

Wij zijn de dust Busters!

Bel ons via 06 44 71 40 04 of stuur ons een bericht. DIRECT CLEANING SERVICE B.V. is het beste schoonmaakbedrijf in Naaldwijk en is werkzaam in heel Zuid-Holland. Wij komen graag een keer met u kennismaken.

Laat het vieze werk aan ons over

Bedrijfspanden
Horeca panden
Ziekenhuis
Glas- en gevel bewassing
Woning corporaties
Bakkerij
Verzorgingsinstellingen
Hotel

Schoonmaakbedrijf in Naaldwijk

Na een lange werkdag heeft u uw balie, toonbank, bar, vloeren en apparatuur natuurlijk graag weer schoon voor de volgende dienst. Maar na een lange dag werken heeft u niet altijd zin om te poetsen. Bovendien heeft u nog andere taken, zoals de administratie. Geen tijd om zelf schoon te maken? Bel DIRECT CLEANING SERVICE B.V., het schoonmaakbedrijf in Naaldwijk voor de complete schoonmaak van uw zaak of werkruimte. We verzorgen diverse schoonmaakdiensten voor de horeca inclusief het schoonmaken van uw apparatuur. Na het tellen van de dagomzet gaat u lekker naar huis, wij zorgen voor de rest.

We zijn ook werkzaam in Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer, Leiden, Voorschoten en omstreken.

Horecaschoonmaak en industriele schoonmaak
in heel Noord- & zuid-holland

De schoonmaak van een restaurant, keuken, bar, bakkerij of club is een vak apart. Hygiëne is erg belangrijk en dus dient uw bedrijf te allen tijde spic en span te zijn. DIRECT CLEANING SERVICE B.V., het schoonmaakbedrijf in Naaldwijk, is gespecialiseerd in horecaschoonmaak en levert schoonmaakdiensten die volledig afgestemd zijn op uw bedrijf en wens. Meer weten over wie wij zijn en welke diensten we aanbieden.

Onze professionele schoonmakers hebben veel verstand van uw apparatuur en een perfect oog voor de ruimtes waarin u werkt. Wij zorgen ervoor dat alles adequaat en snel schoongemaakt wordt en netjes klaarstaat voor de volgende werkdag of dienst. Wij boenen bijvoorbeeld de vloer, schrobben de bar of balie en wassen uw ramen, etalages, werkgereedschap en apparatuur. U heeft nergens meer omkijken naar.

DirectCleaningService (31)

Waarom DIRECT CLEANING SERVICE B.V.?

Goed schoonmaken heeft te maken met inzicht en snelle handen. Huurt u ons in? Dan maken wij een schoonmaakschema op maat. Efficiëntie staat hierbij centraal. Zo houden we de kosten laag en blijft uw pand in Naaldwijk hygiënisch schoon.

DirectCleaningService (26)

Voordeliger dan u denkt

Schoonmaken is een kunst, zeker in de horeca, maar hoeft daarom niet duur te zijn. DIRECT CLEANING SERVICE B.V. rekent namelijk bijzonder voordelige en goedkope uurtarieven voor het schoonmaakwerk van uw onderneming. DIRECT CLEANING SERVICE B.V. rekent altijd voordelige prijzen als schoonmaakbedrijf in Naaldwijk.

Direct Cleaning Service Team

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Bel ons via 06 44 71 40 04 of stuur ons een bericht. DIRECT CLEANING SERVICE B.V. is het schoonmaakbedrijf in Naaldwijk en komt graag een keer met u kennismaken

Contact formulier

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Laat dit veld blanco
Staat het schoon te maken object er niet bij? Kies dan overige en vul in bij Bericht.
We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken.

Vraag een prijsopgave aan

Bel ons via 06 44 71 40 04 of stuur ons een bericht. DIRECT CLEANING SERVICE B.V. is het schoonmaakbedrijf in Delft en komt graag een keer met u kennismaken.

Hulp nodig?