Schoonmaakbedrijf Horeca

Een van de belangrijkste taken bij het runnen van een succesvol en populair horecabedrijf is netheid. Het maakt niet uit of u eten verkoopt of kamers boekt voor uw hotel, klanten verwachten een hoge mate van hygiëne. De schoonmaak en hygiëne van de horeca overlaten aan een professional kan in de horeca ook tal van voordelen hebben en daar hebben we het ook over in dit artikel.

Handhaaf de normen van de gezondheidsafdeling

De horeca en catering wordt regelmatig gecontroleerd door de gezondheidsafdeling. Steekproefcontroles van het pand kunnen op elk moment plaatsvinden en als uw bedrijf niet in orde is, kan u worden gevraagd om uw deuren te sluiten totdat aan de netheids- en hygiëne-eisen is voldaan. Uw bedrijfsruimte moet er niet alleen schoon uitzien, maar moet ook regelmatig worden ontsmet, zodat deze kiem- en bacterievrij is.

Met de schoonmaakdiensten van een professioneel houdt u uw bedrijf echt in topconditie en uitzonderlijk schoon. Direct cleaning service is ook gespecialiseerd voor deze industrieën!

Laat uw klanten terugkomen voor meer

Elk bedrijf dat eten en drinken verkoopt, trekt klanten aan op basis van het aanbod, de prijs van de maaltijden en drankjes, de sfeer in het algemeen en of de zaak er schoon, opgeruimd en hygiënisch uitziet. Niemand zal terug willen komen naar een restaurant dat er vies en verwaarloosd uitziet. Ze zullen de plek ook niet aanbevelen aan hun vriendenkring. De professionals van direct cleaning servies houdt uw restaurant of bar spik en span, met glanzende vloeren die de algehele indruk wekken van een zeer schoon etablissement. Samen met het bieden van geweldige service en kwaliteitsvoedsel, zal dit leiden tot positieve recensies, persoonlijke aanbevelingen en loyale klanten. Mensen zullen op een goede manier over uw bedrijf praten.

Gelukkige medewerkers zijn meer toegewijde werknemers

We werken allemaal graag in een schone omgeving. Het heeft een positief effect op de menselijke psyche. Medewerkers zullen beter presteren en trots zijn op hun werkplek. En als het uw personeel is die moeten opruimen nadat het bedrijf voor die dag is gesloten, zal het inhuren van een schoonmaakbedrijf de taak zoveel gemakkelijker en sneller maken. Hetzelfde werk wordt gedaan in een fractie van de tijd en de resultaten zullen fantastisch zijn. Ook je medewerkers zullen je er dankbaar voor zijn.


Neem contact op met direct cleaning service

Direct cleaning service is een professioneel en ervaren schoonmaak bedrijf met een groot aantal tevreden klanten. Met veel ervaring in de commerciële schoonmaakbranche, bieden we een uitstekende schoonmaakservice voor de horeca en catering. Neem vandaag nog contact op met ons via 06 44 71 40 04 of stuur ons een bericht. Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig?