bakkerij

Schoonmaakbedrijf bakkerij

Voor een lange levensduur van de machines die gebruikt worden in de bakkerij is een goede en tijdige reiniging van groot belang. De verschillende ingrediënten die worden gebruikt, kunnen een negatieve invloed hebben op de machines. Voorbeelden van deze ingrediënten zijn; suiker en citroenzuur. Als restanten van deze ingrediënten voor langere tijd in en op de bakkerijapparatuur achterblijven, worden de machines aangetast. Machines gaan kapot, lopen vast en veroorzaken storingen. Een storing veroorzaakt vertraging in de productie en kan een negatieve invloed hebben op de levering van de producten. 

Stagnatie van uw productie kost altijd geld en is het gevolg van niet, te weinig of niet juiste reiniging een kortere levensduur van uw bakkerijmachines. Neem een ​​deler als voorbeeld. Als je dit apparaat niet regelmatig en op de juiste manier schoonmaakt, leidt dit tot slijtage met als gevolg dat het volume niet meer correct gemeten wordt en je op den duur meer grondstoffen gaat gebruiken.

Maak een schoonmaakplanning

Wij adviseren je om een een schoonmaakplanning te maken. Beschrijf in dit plan wat, waarom, wanneer en hoe er moet worden schoongemaakt. Wie doet het en wat moet het resultaat zijn. Neem de handleiding van de machine als leidraad. De leverancier beschrijft vaak aanbevelingen voor reiniging. Er staat ook in hoe de machine moet worden schoongemaakt. Volg deze aanbevelingen op, want sommige reinigingsmethoden vernietigen meer dan dat ze goed zijn voor de machine.

Schakel een schoonmaakbedrijf in

Goed schoonmaken neemt nou eenmaal veel tijd in beslag en kan vermoeiend zijn voor de medewerkers na een lange werkdag. Ervaren schoonmaakbedrijven weten al hoe ze alles moeten schoonmaken, omdat ze ervaring hebben opgebouwd en het vaker doen. Dit kan slijtage door een verkeerde schoonmaakwijze voorkomen en zorgt ervoor dat niet alleen je machines langer meegaan maar ook je medewerkers zich direct met het primaire werk in de bakkerij kunnen bezighouden! Schakel vandaag nog schoonmaakbedrijf Direct in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig?