Leave Your Dust To Us

Nooit meer zelf schoonmaken
Niet 'gewoon' schoonmakers
Totaaloplossing

Nooit meer zelf schoonmaken met DIRECT CLEANING SERVICE B.V.

Schoon werken, efficiënt plannen en kennis van uw branche. DIRECT CLEANING SERVICE B.V. biedt een totaalpakket in schoonmaakoplossingen voor de horeca in Den Haag en de rest van Zuid-Holland. Wij zijn een gespecialiseerd en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor elke denkbare onderneming: van bakkerij tot evenementenlocatie.

Vraag een prijsopgave aan

Bel ons via 06 44 71 40 04 of stuur ons een bericht. DIRECT CLEANING SERVICE B.V. uit Den Haag is het schoonmaakbedrijf voor Zuid-Holland en komt graag een keer met u kennismaken.

Meer dan schoonmakers alleen

We werken met een vast team van schoonmakers. Zij worden geregeld intern bijgeschoold op verschillende gebieden. Hiermee garanderen we efficiënte schoonmaakdiensten, hoogstaande service en moderne schoonmaakmethodes tegen een eerlijke prijs. Wilt u weten wat DIRECT CLEANING SERVICE B.V. voor uw pand kan betekenen? Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel ons via 06 44 71 40 04 of stuur ons uw verzoek per mail. Wij werken in heel Zuid-Holland met een focus op de regio Den Haag.

DIRECT CLEANING SERVICE B.V. gelooft in totaaloplossingen

Als u met achterstallig onderhoud kampt, is het lastig om uw uw pand weer volledig schoon te krijgen. Daarom inspecteren onze schoonmakers uw pand ook op onderhoudsstaat en lossen wij eventuele onderhoudsproblemen voor u op. Deze service is onlosmakelijk verbonden met de hygiëne van uw pand. We raden deze dienst dan ook van harte aan.

Werken in een smetteloos bedrijfspand

Een schoon kantoor zorgt voor tevreden medewerkers. Daarnaast wilt u klanten en partners ontvangen in een goed verzorgde ruimte. De schoonmakers van DIRECT CLEANING SERVICE B.V. maken uw bedrijfspand secuur schoon, groot of klein. Niet alleen binnen, maar ook buiten: voor glas- en gevelschoonmaak komen we graag langs.

Van de vloer eten: schoonmaak voor horeca

Voor een restaurant of bar waar gegeten en gedronken wordt is een schone omgeving erg belangrijk. Geef gasten en personeel een hygiënische plek om te werken en te genieten. DIRECT CLEANING SERVICE B.V. heeft uitgebreide ervaring in het schoonmaken van horecapanden en weet aan welke voorwaarden voldaan moet worden.

Wij zorgen voor een schoon ziekenhuis

Hygiëne is van groot belang in een ziekenhuis of andere zorginstelling. De professionele schoonmakers van DIRECT CLEANING SERVICE B.V. gaan elke dag met zorg aan de slag voor een schone omgeving in uw ziekenhuis.

Schoonmaak voor woningcorporaties

Heeft u meerdere panden of complexen en bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor de schoonmaak van uw vastgoed? DIRECT CLEANING SERVICE B.V. neemt u het werk uit handen! Voor grote projecten zijn wij een voordelige, betrouwbare en grondige partner.

Schoonmakers voor horeca

Kan uw zaak de professionele handen van onze schoonmakers ook gebruiken? Neem dan contact op met DIRECT CLEANING SERVICE B.V. voor meer informatie. Dit kan telefonisch via 06 44 71 40 04 of gewoon per e-mail.

Schoonmaak voor hotels

Ook in uw hotel zorgen wij voor een schone en hygiënische omgeving. Via DIRECT CLEANING SERVICE B.V. is het ook mogelijk om een kamermeisje in te huren voor het dagelijks poetsen van hotelkamers.

Schoonmaak voor uw bakkerij

Als typisch Haags familiebedrijf zijn we jaren geleden begonnen als schoonmaker voor bakkerij Roodenrijs in Den Haag. Goed werk zorgt voor goede reclame en wordt altijd beloond. Al gauw waren wij daarom dé schoonmaakspecialist voor andere filialen en bakkerijen uit de omgeving. Ook voor het schoonmaken van uw bakkerij zijn wij u graag van dienst.

Verzorgingsinstelling

Met de hulp van DIRECT CLEANING SERVICE B.V. is uw zorginstelling smetteloos schoon. Dankzij onze professionele schoonmakers kunnen de hulpverleners in uw zorginstelling zich focussen op hun hoofdtaken en de cliënten. Wij richten ons op de schoonmaak, zodat er een fijne woon- en/of werkomgeving wordt gecreëerd.

Glas- en gevelbewassing

Helder zicht dankzij DIRECT CLEANING SERVICE B.V.! Wij zorgen niet alleen voor een schoon interieur, maar ook voor een representatieve buitenkant van allerlei bedrijfspanden. Schakel ons in voor een schone gevel en vlekvrije ruiten. 

Vraag een prijsopgave aan

Bel ons via 06 44 71 40 04 of stuur ons een bericht. DIRECT CLEANING SERVICE B.V. uit Den Haag is het schoonmaakbedrijf voor Zuid-Holland en komt graag een keer met u kennismaken.

Hulp nodig?